SİİRT / PERVARİ - Yukarıbalcılar İlkokulu

Yukarıbalcılar İlkokulu

YUKARIBALCILAR KÖYÜ YUKARIBALCILAR KÜME EVLERİ NO 73 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
Takım, işbirliği ve ekip çalışmasını mevcut kalite ile birleştirip okulumuzu ilçemiz bazında örnek ve önder kuruluş haline getirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; ailesini, vatanını, milletini seven; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal devlet olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluğunu bilen; insanlığa, ülkesine, kendisine ve ailesine yararlı, üretken, sorumluluk sahibi, dürüst ve nitelikli nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
2013 Yılı Başarıları Pervari İstiklal Marşı Yarışması * Final Siirt Nevruz Konulu Şiir Yarışması * 3. lük Pervari 23 Nisan Şiir Yarışması * 3. lük
Öğretim Şekli :Tam eğitim
8.30-14.00
Kalorifer(Katı yakıt)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Siirt´e ulaşım, Pervari´den 2 saatte bir kalkan servisler ile sağlanmaktadır. Pervari ile köy arasında ise öğretmen servisi ile gidiş geliş yapılmaktadır.
Pervari´ye 8 km. Siirt´e 98 km.